ConcreetDesign bedrijf

Introductie

Als specialistisch vakbedrijf beheersen wij de techniek van het gieten van ultradun versterkt glasvezel beton.
Op ambachtelijke wijze produceren wij in eigen fabriek hoogwaardige betonelementen, die voldoen aan alle specifieke behoeften en eisen van huidige klanten. Een eerlijk product van Nederlandse makelaardij!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van eindeloze ontwerpmogelijkheden binnen een standaard reeks vaste paneelformaten. Merken, architecten en particuliere ontwerpers worden in staat gesteld om al hun merkuitingen en eigen ontwerpen in beton te realiseren.

Ons vast assortiment paneelformaten is gemakkelijk hanteerbaar, efficiënt en verwerkbaar in elke toepassing, zowel voor wand als vloer lambrisering, interieur en exterieur, modern en rustiek.

Wij streven ernaar om het beste product aan te bieden. Daarom hebben we wandpanelen ontwikkeld in een standaard dikte van slechts 12 mm. Ze kunnen gemakkelijk worden bevestigd aan bestaande wanden zoals gips, steen of hout.

ConcreetDesign biedt oplossingen voor toepassing in architectonische betonconcepten, alsmede ontwerp- en eigen productie.

René Bollen
Directeur

Correspondentie adres:
ConcreetDesign B.V.
Oosteinde 143
2271 EE Voorburg
Nederland

Showroom:
Geestbrugkade 37-B
2281 CX Rijswijk
Nederland (open op afspraak)


Rene Bollen directeur

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hieronder uw emailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.